Simptome impotenta | Pastile pentru potenta
tigare electronica

marți, 8 martie 2011

Simptome impotenta

Impotenta, sau disfunctia erectila, este o afectiune comuna si necesita tratament inca de la primele simptome.

Primele simptome de impotenta care le puteti observa sunt:
  • lipsa erectiilor psihogene (impotenta psihogena)
  • erectia este mai slaba ca de obicei
  • actul sexuala dureaza mult mai putin (ejaculare precoce)
  • sunteti incapabili de a obtine erectia

Fiecare dintre aceste simptome de impotenta sunt clasate gradual, de la cea mai usoara simptoma de impotenta la impotenta in sine.
Dar sa clarificam fiecare simptoma in parte:




1. Erectiile psihogene se refera la acele erectii instant care ne iau pe nepregatite cand avem un stimul psihic cum ar fi: o domnisoara super sexy, un miros de parfum care ne stimuleaza, sunetul unui orgasm sau o amintire. Cand acestea lipsesc cel putin o saptamana o sa stiti ca se manifesta una din primele simptome de impotenta.

2. Erectia mai slaba ca de obicei. Daca erati obisnuit cu erectii ferme si dintr-o data vi se intampla sa aveti o erectie slaba nu trebuie sa va ingrijorati daca ati consumat alcool, ati consumat etnobotanice sau ati avut o zi stresanta la serviciu. Insa daca aceasta erectie slaba se mentine pe parcursul a mai multor zile inseamna ca aveti in fata o simptoma de impotenta.

3. Actul sexual dureaza mai putin. La aceasta simptoma de impotenta se aplica tot ce am spus legat de erectia mai slaba. Adica nu este o simptoma de impotenta daca s-a manifestat ca un caz izolat.

4. Cand sunteti incapabili de a obtine erectia mai multe zile la rand nu mai aveti in fata o simpla simptoma a impotentei ci se manifesta disfunctia erectila(impotenta).

Puteti incerca medicamente pentru impotenta sau pastile potenta barbati.

Un comentariu: